REKOMMENDERAT BOENDE NÄRA LIDA GÅRD FLEN

Hotel Statt Katrineholm

Best Western Hotel Statt i Katrineholm är ett anrikt och klassiskt hotell som tagit det bästa från dåtiden in i nutiden. Här hittar du boende och paketlösningar för både affärsresenärer och privatpersoner.

♡ Best Western Hotel Statt Katrineholm

info@hotelstatt.se

Gallgrinda Gård Flen

Närmare vattnet kommer du inte om du inte hyr in dig på en båt. Hos Gallgrinda Gård bor du i en nybyggd stuga vid strandkanten och njuter av Sörmland utan störningar.

♡ Gallgrinda Gård Airbnb

Brolöten konferens

Bo mysigt på dressyrgården Brolöten mellan Sparreholm och Stjärnhov. Här hittar du unika rum med kapacitet för uppåt 30 personer om ni är ett störra sällskap. I anslutning till ridhuset finns en spa och relaxavdelning.

♡ Brolöten Konferens

♡ info@broloten.se

Idrottsgården

Söker du ett roligt och sjönära boende? Välkommen till Idrottsgården i Flen med många olika alternativ för dig, din familj eller företaget. Boendet ligger centralt i Flen med en mängd olika aktiviteter som tennis, fiske, bastu, gym och privat strand med båt och bryggor.

www.idrottsgarden.se

info@idrottsgarden.se

Hedenlunda slott

Hedenlunda Slott i Vadsbro socken, mitt i Sörmland har med sin unika miljö och fantastiska natur varit en plats för möten mellan människor i över 1000 år. Från Lida Gård kan man cykla längs grusvägar till Hedenlunda Slott (ca 5 km) eller köra bil (7 min).

www.hedenlundaslott.se

info@hedenlundaslott.se

Gryts Gård Flen

Välkommen bort från stadens buller och ut till den idylliska sörmländska landsbygden. Hyr en nyrenoverad lägenhet på Gryts gård med vackra vyer och hästar, kor, hundar och katter runt knuten.

♡ Gryts Gård Airbnb

Töverstavik Lakeside Cabins

Töverstavik Lakeside Cabins erbjuder eget boende i utkanten av Skebokvarn med utsikt över Båven/Kvarnsjön i privat läge. Vakna, öppna dörren och ta ett dopp!

www.lakesidecabinsweden.com

toverstavik@gmail.com