Pikeur ABUS Airluxe Pure Matte Black

Pikeur ABUS Airluxe Pure – Pikeur presenterar i samarbete med säkerhetsföretaget ABUS (grundat 1924) en helt ny generation ridhjälmar

Airluxe Pure ger dig en minimalistiskt sportig design, här med en sober snygg matt finish med glansiga detaljer.

Airluxe
För att få fram en tekniskt fulländad hjälm som samtidigt är lätt och välventilerad har Pikeur och ABUS kombinerat olika material och tillverkningsprocesser

Ventilationskoncept
Ett helt nytt innovativt ventilationskoncept med smarta luftkanaler och 17 öppningar ger ett optimalt luftflöde och håller ditt huvud väl tempererat under hela ritten.

Zoom Air
Hjälmen justeras med ett helt nytt system som heter Zoom Air. Eftersom det är helt integrerat med hjälmen är det busenkelt att justera den för att säkerställa passformen och att hjälmen sitter optimalt.

Justerbara remmar
Passformen är a och o för en säker hjälm, vilket Pikeur och ABUS tagit på stort allvar och lagt stort fokus på möjligheten att justera hjälmen efter just ditt huvud. Hjälmen justeras baktill samt med hakremmen.

Design
Säkerheten är alltid nummer ett – men ingen blir ju ledsen av en fantastiskt snygg hjälm, vilket Pikeur och ABUS verkligen tagit fram. Dessutom går den att få i flera olika varianter, allt efter dina önskemål.

Storlekstabell: S (53 – 56 cm), M ( 55 – 58 cm) and L (58 – 61 cm).

Denna produkt är för närvarande slut i lager och är inte tillgänglig.

Artikelnr: N/A Kategorier: , , , Etiketter: , ,

Ytterligare information

Storlek

S, M, L

Du kanske också gillar …