Roeckl Mareno Gloves Navy Night

459,00 kr

Handsken Mareno är mer än bara en bekväm och funktionell ridhandske, den är den perfekta all-round handsken att spendera långa sommardagar med på hästen och i stallet. Mareno är en del av ROECKL SPORTS’ innovativa och miljömedvetna ECO.SERIES, vilket innebär att dentillverkats på ett så resurseffektivt sätt som möjligt. Handsken är till stor del tillverkad av återvunna material.

Ett av dessa material är det elastiska, lätta och luftiga Micro Mesh Eco som används på handryggen där den säkerställer utmärkt ventilation och maximal rörelsefrihet. Ett annat material är det som finns i handflatan, det slitstarka och mjuka ECO.SENSE® som består av 92 % polyester (varav 60 % är återvunnet) och 8 % spandex.

Tack vare ROECKL’s COMFORT CUT har Mareno en slip-in-design som gör handsken enkelt att dra på och av, omsluter handleden och gör att handsken sitter som ett ”second skin”. Med kardborrebandet kan men enkelt justera hur handsken sitter runt handleden. Handsken har en elegant, natur-inspirerad design i marinblå med beigea och svarta detaljer, dekorerad med en ROECKL-logotyp gjord av överblivet material från träförädlingsindustri.

ROECKL SPORTS ridhandskar bör maskintvättas i 30 °C.

Artikelnr: 01-03100160 Kategorier: , , , , , Etikett:

Ytterligare information

Storlek

6.5, 6, 7.5, 8.5, 7, 8, 9

Du kanske också gillar …