Bombers Loose Ring Elliptical B12

929,00 kr

Lösa ringar ger en direkt kontakt med omedelbar eftergift där trycket mot tunga och laner upphör direkt ryttaren släpper på tygeln och bettet får en neutral position i hästens mun.

Elliptical Lock Up tar bort nötknäckningen från den konventionella tredelade, vilket betyder mindre tryck på lanerna, men mer på tungan. Elliptical Lock Up är därför ett mjukare alternativ än en konventionell Elliptical, men starkare än en Control Plate.

Comfy-mundelen är mer böjd än en vanlig mundel, detta gör att trycket på både lanerna och tungan minskar. Passar hästar med känslig mun.

Bombers bett tillverkas i Sydafrika och är helt handgjorda, vilket ger en unik möjlighet att själv välja hur varje liten detalj på bettet ska utformas. Ni kan välja vilken typ av mundel Ni vill ha, vilken typ av ringar/skänklar, hur tjockt bettet ska vara och om Ni vill ha olika längd på höger och vänster sida på mundelarna. Mundelarna är i sötjärn och mässing och formade för att fördela trycket över en större yta, ringar/skänklar är i rostfritt stål.

  • Tjocklek: B12

Delbetalning från 106,00 kr/månad

Artikelnr: BLR00EL001251 Kategorier: , , Etikett:

Ytterligare information

Storlek

115, 125, 135

Du kanske också gillar …