Välkommen till Ryttarsalen – ditt konferensrum i Flen

Boka en kreativ konferens i lantligt lugn i Sörmlands hjärta Flen

Vi skräddarsyr din vistelse efter dina önskemål och tar hand om allt från ankomst till avfärd. Ryttarsalen har kapacitet för max 40 personer. Självklart har vi gratis wifi och en stor tv-skärm för presentationer.

Under årets varma månader kan vi även erbjuda konferens på vår fina loge, max 300 personer.

✔ MÖTE

Ska företaget eller föreningen ha ett möte som är kortare än en halvdag? Boka in det hos oss på Lida Gård och passa på att samtidigt avnjuta en lunch eller kaffe och smörgås i Ryttarsalen.

✔ HALVDAG

Boka en halvdags konferens här hos oss i ryttarsalen. Kaffe, smörgås, fika, lunch eller middag i restaurangen går att få efter era önskemål. Här finns också möjlighet att shoppa, spela boule och kubb, kasta dart eller ta en härlig promenad i vår fina lantliga miljö.

✔ HELDAG

Vi skräddarsyr alltid bokningen efter era behov. Kaffe, smörgås, fika, lunch eller middag i restaurangen går att få efter era önskemål. Här finns också möjlighet att shoppa, spela boule och kubb, kasta dart eller ta en härlig promenad i vår fina lantliga miljö. Perfekt att schemalägga en liten bensträckare eller ett walk and talk-möte för ny energi.

Kontakta Hannah Larsson med din bokningsförfrågan, 0157–76 83 51.

Affärslunch på Lida Gård

Upplev Lida Gård

Restaurang Lida Gård

Catering för alla tillfällen

Fixa festen på Lidas Loge

Från verandan har du utsikt över Lidas våtmark som är ett populärt tillhåll för traktens fåglar.