Chevalier Belston Pants Ladies Grey

1 299,00 kr1 399,00 kr

Populära fritidsbyxor för lite varmare dagar. En mångsidig och följsam byxa som fungerar lika bra för såväl vardagsbruk som för jakt och fjällvandring.

Belston Byxa Dam är ett par smidiga och luftiga Byxor för den lite varmare tiden på året. Belston har stretchpaneler på noga utvalda partier på knän och bak som ger dig maximal rörlighet. Ventilationsdragkedjor på utsida lår ger dig möjlighet till optimalt luftflöde vid intensiv aktivitet eller varmare temperaturer.
Byxan är sydd med dubbel- och trippelsöm i ett slitstarkt material i en blandning av bomull och polyester. Modellen har en framflyttad innerbenssöm för att förhindra eventuellt skav samt förstärkta partier på insida av benavslut.
Belston Pant W har två jeansfickor framtill, två benfickor med dragkedja samt en separat mobilficka med lock och magnetlås. En elastisk midja med hällor samt förböjda knän ger dig optimal passform och följsamhet. Byxan går fint att dra ner över kängorna tack vare elastiska och justerbara benavslut med kardborreband.

Delbetalning från 89,00 kr/månad

Artikelnr: 102018985 Kategorier: , , , , Etikett:

Ytterligare information

Storlek

36, 38, 40, 42, 44

Du kanske också gillar …