Chevalier Reinforcement GTX Pants

6 995,00 kr

En högkvalitativ vildsvinsbyxa, fokuserad på att ge dig skydd och hålla dig torr. Byxan har dubbelt förstärkningstyg med kevlartrådar som skyddar dig även under jaktens mest närgångna tillfällen. Den är också vind- och vattentät med Gore-Tex®.

Reinforcement Gtx Pants är en jaktbyxa framtagen speciellt för vildsvinsjakt och hundförare. En riktigt högkvalitativ jaktbyxa med fokus på skydd och din säkerhet.

Som ett skydd över hela byxan ligger ARMORTEX®: ett dubbelstickat punkterings-skyddmaterial med ytterlager av Kevlar®, detta ger både skydd och komfort under jaktens mest närgångna tillfällen.

Reinforcement GTX Pants är tack vare ARMORTEX®, kvalificerad för: EN388 6.4 ”Nail Puncture Resistance Level 2” och ”Blade Cut Resistance Level 3”.

ARMORTEX®, ligger placerat över hela byxans tyg och dessutom med dubbla lager på insida ben, ljumsken och hela vägen upp till midjan. Byxan har ett slitstark grövre yttertyg av polyamidväv och en lättare polyamidväv baktill på byxan för ökad rörelse och komfort. Reinforcement Gtx Pant är även vind- och vattentät då det ligger ett Gore-Tex® liner över hela byxan.

Reinforcement Gtx Pant har två bälgfickor, en med dragkedja, två jeansfickor, samt en bakficka med dragkejda. Den elastiska och förhöjda midjan har hällor för bälte och knappar för hängslen. Bakre delen av midjan är försedd med mesh, för ventilation, detta som en extra säkerhetsåtgärd då ventilationer på låren kan vara en oskyddad punkt mot ett närgånget vildsvin. Byxan har förböjda knän och justerbara benslut med en kraftig rem och ett spänne.

I varje detalj är dessa vildsvinsbyxor genomtänkta för att ge skydd mot betar och hålla för tuffa förhållanden.

Reinforcement GTX Pants kan upplevas något tight i passformen så välj en storlek större än du normalt har.

  • Yttertyg: 100% Polyamid
  • Foder: 53% Kevlar, 28% , 19% Polyester

Delbetalning från 352,00 kr/månad

Artikelnr: N/A Kategorier: , , , , Etikett:

Ytterligare information

Storlek

44, 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60

Du kanske också gillar …