Roeckl Lier Mesh Gloves Black

359,00 kr

Snygg och sportig för den stilmedvetna ryttaren – möt Roeckl Sports LIER. Ryttarna älskar dess visuella design och de noggrant utvalda materialen.

Handryggen är tillverkad med särskilt lätt och mjuk 2:2 Mesh och Dull Elastic för stor rörelsefrihet och optimal ventilation.Handflatans material är robust i behagligt mjuk DURADERO, ett syntetiskt mockamaterial med halkfritt SILICONE-GRIP som säkerställer ett pålitligt grepp om tyglarna.

Roeckl Sports exklusiva COMFORT-CUT erbjuder maximal komfort. RAIL FINGER CUT och materialet över fingertopparna garanterar en utmärkt passform och förbättrad slitstyrka när du arbetar i stallet så väl som i ridningen. Tummen är utrustad med ett mjukt material som hjälper dig att torka bort svett från ansiktet på ett bekvämt sätt. Tummen och pekfingret är pekskärmskompatibla så du enkelt kan använda din smartphone utan att behöva ta av dig handskarna.

LIER är en riktig allrounder, vilket gör den till den perfektahandsken för ridturer och stallarbete.För att säkerställa livslängd och optimal prestanda bör du tvätta dina handskar då och då, tänk på att svett och dess salter sliter på materialen.Kan tvättas i maskin vid 30° Celsius.

Artikelnr: 0024900070 Kategorier: , , , , , Etikett:

Ytterligare information

Storlek

7.5, 8.5, 7, 8

Du kanske också gillar …