Roeckl Malaga Grip Brown

549,00 kr

En klassisk look kombinerad med sportiga, funktionella och moderna funktioner: Stilmedvetna ryttare kommer att älska den lätta och särskilt eleganta MALAGA.

Handryggen är i exklusivt SUPREMA-syntetmaterial från ROECKL som är smidigt och andas väldigt bra. Den är bekväm att bära, ser ut och känns som äkta läder.

Perforeringar på fingrarna optimerar dessutom andningsförmågan. Handflatan är tillverkad av ROECK-AIR vilket gör handsken smidig och ger den en hög andningsförmåga. Känns som en andra hud och ger en mycket fin känsla till tygeln. Exklusiv comfort-cut ger handsken en smal silhuett och garanterar hög komfort.

Förutom den fina sömnaden, det utsökta materialet och den sofistikerade designen har MALAGA en smal enkel förslutning på handleden med en förfinad ROECKL-handlogotyp. Handflatan är helt TOUCHSCREEN COMPATIBLE så att du enkelt kan använda din smartphone och andra enheter utan att behöva ta av dina handskar. Ridhandskar bör tvättas regelbundet för att upprätthålla funktionalitet och livslängd – MALAGA tvättas enkelt maskin vid 30 ° C.

Delbetalning från 75,00 kr/månad

Artikelnr: 3301-293 Kategorier: , , , , , Etikett:

Ytterligare information

Storlek

7.5, 8.5, 7, 8

Du kanske också gillar …