Roeckl Wila GTX Gloves Black Black

1 049,00 kr

WILA är idealisk för ryttare som är fast beslutna att rida oavsett väder. Denna supervarma, vattentäta högteknologiska vinterridhandske från ROECKL SPORTS är en del av den PFC-fria ECO.SERIES, vilket innebär att hela handsken med alla dess lager designades för att vara så resurseffektiv som möjligt, inte bara enskilda komponenter.

Handryggen är tillverkad i silkeslen ROECK-PROOF® ECO Denali, ett vindtätt, vattenavvisande och andningsbart trippelskikts softshelllaminat bestående av 87% återvunnen polyester och 13% spandex. För att skydda ännu bättre mot väder och vind, samt ha en optimal andningsförmåga är denna modell utrustad med ett vatten- och vindtätt GORE-TEX-membran – ett mycket innovativt, PFC-fritt material som tilldelades bluesign® och STANDARD 100 av OEKO TEX®-certifieringar – i kombination med GTX-detaljer som andas med Gore aktiv teknik.

Den är extra varm tack vare den mjuka PrimaLoft® Gold Eco-isoleringen med Grip Control och innerfodret i Eco som är tillverkat av 100%återvunnen polyester. Det smidiga och vattenavvisande premium fårskinnet mot handflatan är vegetabiliskt färgat och förblir flexibelt även i temperaturer under noll grader.

ROECKL:s exklusiva COMFORT-CUT för ett säkert och tillförlitligt grepp om tyglarna.

Sist men inte minst är WILA designad med en lång mudd som praktiskt glider in under jackärmen och håller det känsliga området vid handleden varmt.

Delbetalning från 77,00 kr/månad

Artikelnr: BLACKWILA Kategorier: , , , , ,

Ytterligare information

Storlek

11.5, 10.5, 6.5, 6, 7.5, 8.5, 9.5, 10, 11, 7, 8, 9

Du kanske också gillar …