Roeckl Windham Gloves Graphite Melange

949,00 kr

Som alla modeller från resurseffektiva ECO.SERIES, ROECKL SPORTS är Windham en varm, mångsidig och supersnygg stall- och fritidshandske som är tillverkad av miljövänliga, PFC-fria material.

Handsken består helt av ”Pure Mountain Loden”, ett naturmaterial tillverkat i Tyskland av GOTS-certifierad jungfruull med europeiskt ursprung.

”Pure Mountain Loden” är effektiv på att reglera temperaturen inuti handsken, och är mycket robust och hållbar. Tack vare utsidans material är den också smuts- och vattenavvisande samt vindtät. Handflatans utmärkta grepp är av mjukt, robust och vattenavvisande nappaläder som sträcker sig hela vägen till tummen, pekfingret och sidan av handen.

Denna biprodukt från livsmedelsproduktionsindustrin förblir smidig även i temperaturer under noll grader, vilket garanterar en mycket hög nivå av komfort och bekvämlighet. Det mjuka ECO Stretch-fleecefodret värmer dina händer effektivt, samtidigt som den är mycket smidig.

Ett elastiskt band vid mudden optimerar modellens passform och håller kvar värmen inne i handsken.

Finns i Graphite melange eller Taupe melange med den naturinspirerade ROECKL SPORTS logotypen i läder. OBS! Detta är Graphite melange, bild två visar handens insida i färgen Taupe melange.

En allroundhandske som är lika elegant som funktionell – ett utmärkt val, inte bara i stallet, utan också när du går en promenad kylig vinterdag.

Delbetalning från 108,00 kr/månad

Artikelnr: GMWINDHAM Kategorier: , , , , , Etikett:

Ytterligare information

Storlek

6.5, 6, 7.5, 8.5, 10, 11, 7, 8, 9

Du kanske också gillar …