Rea!

Veredus Carbon Gel Vento Bak

949,00 kr

Carbon Vento bakskydd från Veredus 
Skyddet har en dubbel ventilation som ger perfekta förutsättningar för hästens ben.
Vento har testats noggrant av bla Marcus Ehning. Hemligheten ligger i de innovativa lagren av material inuti skyddet: det innersta lagret, som har kontakt med hästens ben, är i tvåvägs-stretch för maximal komfort. Mellan-lagret är Aerox, microperfererad neopren, de mikroskopiska hålen är designade för att släppa igenom värmen från benet.
Det yttersta lagret är ett särskilt 3D material med mesh, detta material underlättar för den varma luften att röra sig uppåt.
Det stötdämpande skalet har ventilationshål nedtill där sval luft sugs in och ytterligare hål upptill där den varma luften trycks ut.
Carbon Vento kombinerar skyddet från kolfiber och stötdämpande gel med fördelarna från den dubbla ventilationen. Värmen från hästens ben passerar genom det innersta och mellersta lagret och fördelas i 3D- meshen. Sval luft sugs in genom det nedre ventilationshålet tack vare hästens rörelser och trycker värmen, som samlats i 3D-lagret, uppåt och ut genom det övre ventilations-hålet.

Ventilationen är alltså både horisontal – från insidan och utåt- och vertikal – från nederkant och uppåt: en innovativ teknologi, som för första gången används i benskydd!

OBS! Endast godkända för tävling i hoppning högre än 1.40

Delbetalning från 108,00 kr/månad

Artikelnr: N/A Kategorier: , , , , , Etikett:

Ytterligare information

Färg

Brun, Svart

Storlek

M, L

Du kanske också gillar …