Kevin Bacon’s Hoof Solution

329,00 kr

Kevin Bacon’s Hoof Solution – Lindrar vid strålröta och ’white line disease’. Kevin Bacon´s hoof solution är väldigt effektiv, snabbt verkande och enkel att använda.

De antiseptiska egenskaperna renar och behandla infekterade eller känsliga hovvävnader djupgående. Hoof Solution är gjord av naturliga produkter och baserad på ett uråldrigt recept, med rötter i alkemin. Dess tillverkning var särskilt tidskrävande, komplex och mödosam, vilket gjorde att det försvann ur den folkliga traditionen för cirka 150 år sedan. Med tillkomsten av ny teknik, har denna produkt med sin kraftfulla bakteriedödande och svampdödande egenskaper blivit en symbol för mötet mellan gammalt och nytt.

Dessa egenskaper gör det till den perfekta produkten till att behandla svampinfektioner och området i och runt strålen och ballarna, samt för skyddande applikationer vid varje skoning. Fungerar som ett 24-timmarsbandage från första appliceringen. Regelbunden användning av Kevin Bacon Hoof Solution kommer att hålla din hästs hovar rena och friska.

 
Användningsinstruktioner: Borsta hoven NOGA och ta bort all smuts (utan att använda vatten!). Skaka flaskan några sekunder före varje applicering för att aktiva ingredienserna.
  • Förebyggande vård: Applicera en gång i veckan.
  • Skadade strålar: Applicera en gång om dagen i 2-5 dagar (beroende på svårighetsgrad).
Artikelnr: N/A Kategorier: , , Etikett:

Ytterligare information

Storlek

150gr

Du kanske också gillar …