Chevalier Rough GTX Pant – Herr & Dam

Chevaliers stryktåliga hundförarbyxa. Bra passform i kombination med slitstyrka och relativt låg vikt har gjort den till en favorit. Vattentät med ett lätt meshfoder. Kraftiga förstärkningar på framsida ben och starkt men lätt yttertyg på baksidan och upptill. Kroppsnära utförande med förböjda knän maximerar följsamhet och rörlighet. Elastisk midja och många smarta fickor, t ex pejlficka.

Vi rear ut våra sista par av Rough GTX. Olika storlek är blandat generation 1.0 & 2.0, se listan nedan. Ring oss om ni undrar över något.

  • 38 (2.0)
  • 40 (1.0)
  • 42 (1.0)
  • 44 (2.0)
  • D116 (2.0)

 

Denna produkt är för närvarande slut i lager och är inte tillgänglig.

Artikelnr: N/A Kategorier: , , , , , , Etikett:

Beskrivning

Optimerad version av vår stryktåliga hundförarbyxa. Bra passform i kombination med slitstyrka och relativt låg vikt har gjort den till en favorit. Vattentät med ett lätt meshfoder och nu även med vattenavvisande dragkedja i benslut som enkelt reglerar byxvidden. Kraftiga förstärkningar på framsida ben och starkt men lätt yttertyg på baksidan och upptill. Kroppsnära utförande med förböjda knän maximerar följsamhet och rörlighet. Elastisk midja och många smarta fickor, t ex pejlficka. Utökad garanti till hela 5 år.

Ytterligare information

Storlek

D96, D112, D116, 38, 40, 42, 44

Du kanske också gillar …