Happy Dog VET Mobility 4kg

439,00 kr

Happy Dog VET Mobility är ett balanserat helfoder för vuxna hundar. Det är speciellt utvecklat för att ge perfekt stöd för friska leder. Den högkvalitativa, glutenfria formuleringen med råvaror av bästa kvalitet, hög smältbarhet och goda toleransnivåer ger stor tillfredsställelse. Måttliga mängder av den bästa laxen och fågeln säkerställer behovsbaserad näring med viktiga proteiner och fetter, utan att belasta metabolismen hos äldre djur. Tillsammans med 5 000 mg musselkött av högsta kvalitet från nyzeeländska musslor, 5 000 mg glukosamin och 5 000 mg kollagenhydrolisat bildar ingredienserna en mycket effektiv kombination för brosk och ligament i lederna.

En mängd olika näringsämnen spelar en viktig roll för det muskuloskeletala systemets prestanda. Essentiella fettsyror från fisk bidrar till förbättrad rörlighet och belastningsförmåga. Glukosamin (5.000 mg), som förekommer naturligt i broskets bindväv och i ledvätskan, bidrar till att hålla lederna smidiga. Kollagen (5.000 mg) finns i senor, ligament och ledbrosk, liksom i andra delar av kroppen, och säkerställer spänning och stabilitet. För att komplettera de positiva effekterna neutraliserar det höga innehållet av vitamin E fria radikaler och hjälper till att skydda cellerna vid stress. Happy Dog VET Mobility innehåller balanserade mängder av dessa näringsämnen, vilket säkerställer bättre livskvalitet, förbättrad prestanda och större rörelsefrihet. Högre fibernivåer gör det särskilt tillfredsställande.

Happy Dog VET Mobility kan användas från 8 månaders ålder till hög ålder. Detta gör vårt veterinärmedicinska torrfoder för ledstöd lämpligt för alla hundar och med ett brett spektrum av krav; även med en ganska restriktiv utfodring (t.ex. efter kastrering eller med en tendens till övervikt). En uttrycklig förändring av kosten är inte nödvändig.

Komplett foder för vuxna hundar.

Artikelnr: N/A Kategorier: , , , , Etikett:

Ytterligare information

Storlek

4kg

Du kanske också gillar …